25-06-07

weekend @ hasselt

Het is altijd fijn om terug naar m'n hometown te gaan. Vanaf Diest begin ik mijn stal al te ruiken. LOL.
Mijn wasmanden puilden maar een béétje uit, dus het was een rustig weekend.
Zaterdag beetje gaan kuieren in de stad, op zoek naar etnische juwelen (heb me Indische oorbellen aangeschaft) en Puma-sloefkes (zwarte met diamanten - bling bling in ya face!). 's Avonds gaan doggysitten op Hercules en Giggles, met Patje, véél zakken chips en een halve liter ijs. Toen ik thuiskwam was m'n Nieuwe Man er ook. Hij bleef logeren en was al lang in dromenland. Ik heb zeker een half uur naar hem zitten kijken. Zo vertederend... Minder vertederend was zijn gehuil/gebrabbel/gekir 's morgens in de vroegte, want om half 8 wakker worden na tot 4uur gelezen te hebben is géén pretje!

Voor ik het vergeet:

PROFICIAT

- aan Lil 'L (béétje schuilnaam moet kunnen) wiens verjaardag ik weeral schromelijk vergeten was... Bij deze nogmaals een héééééél gelukkige verjaardag met alles wat jij jezelf toewenst en méér.

- aan Arnaud Brighty, omdat je binnenkort meedoet aan Het Verstand Van Vlaanderen! 'k Ben superfier en ik ga héél hard supporteren!! (Vergeet niet de groetjes te doen aan je favoriete babysitter als je op tv komt! Zéér belangrijk!*knipoog*)

19:40 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

brighty hoi Sofie, Arnaud wordt nu al zenuwachtig. Bij deze een oproep: alle mogelijke encyclopedies en naslagwerken zijn welkom om als leesvoer te dienen tijdens de vakantie!!!!(kwestie dat hij zich niet kan vervelen)

Gepost door: Isabelle | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.