15-07-07

godverrrr.... 4 de keer al

Pfff... een lichte ergernis heeft me beslopen... dit is namelijk de vierde keer dat ik aan een post begin. De drie vorigen zijn simpelweg nooit gepost geweest, wegens een onbekend doch zéér vervelend probleem.

Dus... hup opnieuw!

 

Kort samengevat, want 'k heb geen zin in wéér zo'n lang epistel als de vorige keren:
- m'n vlechten waren niet zo'n succes. :-) Oli bekende dat ze pas sinds kort kan vlechten en dat was er spijtig genoeg aan te zien... Heb ze dus niet lang ingehouden en ben erna meteen naar de kapper gehold. De gespleten haarpunten zijn er vakkundig af geknipt en 'k loop weer rond met een hoofd waarin je een coupe herkent.

- ben terug van Spanje. 't Was leuk: het kamp (tenten, eten, begeleiding) was tiptop, de kinderen leuk en braaf, de activiteiten gevarieerd en spannend, maar het weer speelde niet mee. Hoewel we op verplaatsing (de activiteiten speelden in de bergen) steeds zonnetje hadden, was het 'thuis' miezerig bewolkt weer. Alleen gisteren scheen de zon duizend stralen en hebben we nog een goed potje kunnen verbranden, in een wanhopige poging toch een zomerse look te hebben bij de terugkeer.

- ondanks het prettige kamp, heb ik toch besloten dat dit m'n laatste was. Afscheid nemen in schoonheid noemt dat dan... Ik heb Cé heel erg gemist en zat dus met m'n gedachten meer in Mons dan in San Vicente. Ik ben op het punt gekomen dat ik andere wegen wil inslaan en daar horen kampen niet meer bij, hoe leuk het ook is (geweest). Bovendien... die zestienjarige deernes die elk jaar slanker lijken te worden (of ben ik degene die elk jaar enorm uitzet????) bezorgen me nog een minderwaardigheidscomplex! Behoren pubers er niet puberig uit te zien, met te lange benen en puisten en onhandelbaar haar? Een beetje... zoals in onze tijd?! ;-)

 

19:07 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.