07-08-07

prison break

Cé schoot ineens recht en wees naar het gangetje van onze studio. 'Kijk!'
En ik zag het.

Esmerelda sprong vrolijk van links naar rechts, bleef af en toe staan op haar achterpootjes, neusje in de lucht, trillende snorharen. Toen ik naar haar toe liep, rende ze snel achter het schoenenrek.
Ik had het deurtje van de kooi laten openstaan toen ik ze eten had gegeven... Manoushka zat wél nog braaf in de kooi... Er zijn blijkbaar ook brave gerbilletjes.
Esmerelda, klein maar dapper, onbevreesd. Eigenlijk best schattig hoe dat kleine nieuwsgierige ding haar nieuwe omgeving onderzocht. Ze had blijkbaar een veilige plek gevonden achter dat schoenenrek, want ze rende er altijd terug naartoe als het een beetje te spannend werd. Maar ze had geen schrik van me, kwam gewoon aan m'n hand en voeten snuffelen toen ik daar stond te kijken. En toen ontdekte ze de badkamer! Eenmaal ze binnen zat, had ik haar snel te pakken, eigenlijk kroop ze uit zichzelf op m'n hand. Cé zei dat ik ze maar een beetje moest laten spelen, dus heb ik de kooi met Manoushka ook in de badkamer gezet, met open deurtje. Eerst kroop Esmé er vrijwillig in en daarna is zij weer op ontdekkingstocht gegaan, terwijl Manouska blijven zitten is. Toen ik ze weer ging terughalen, zat Esmerelda in bad. :)

 

 

18:21 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.