17-08-07

London Baby!

Mysterie.
Hoe komt het dat de heenreis Brussel Zuid - Londen slechts één uur en een beetje duurt en de terugreis iets meer dan drie uur??
Had de man aan het loket zich vergist?
Waar zat de fout??
Zat Einstein niet in bad toen hij 'het' vond (vraag me niet wat 'het' was, maar hij riep in elk geval Eureka! - Serieus, waar haalt die man dat woord?) Ik stond in elk geval onder de douche toen mijn eurobiljet lichtjes naar beneden dwarrelde... Het uurverschil!!! In Londen is het toch één uur minder dan hier!
Mysterie opgelost.
Ik kon me met een gerust gemoed afdrogen.

Dat de terroristen goed werk hebben geleverd en een algemeen gevoel van onveiligheid hebben geschept, werd maar al te duidelijk bij de paspoortcontrole. Cé, die om te beginnen slechts naar Londen mag reizen in mijn (aangenaam) gezelschap, werd onderworpen aan alle mogelijke controles... Bij het aanvragen van zijn paspoort moest hij bijvoorbeeld antwoorden op de debiele vraag: 'Bent u lid van een terroristische organisatie?'. Euhhhhhh??? Nee? In de terminal zelf was het niet veel beter. Tot drie keer toe zijn we gecontroleerd geworden, het werd zelfs een beetje vervelend, maar kom... alles voor de veiligheid nietwaar?

In Londen werden we opgewacht door zijn zus N en de kleinste kinderen. Akamba en Chani ken ik al van Parijs en die waren door het dolle heen me terug te zien. Akamba vroeg of ik mijn gerbils mee had (ik sleurde namelijk mijn onontbeerlijke beautycase met me mee), want dat er in het huis ook muizen waren. Ze liepen helemaal vrij rond, niet opgesloten in een kooitje zoals bij mij. OK...

Straks meer...

12:46 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.