22-09-07

last night

Gisteren (zoals elke vrijdag) had ik maar een halve dag les. Gelukkig maar, een namiddag erbij was m'n dood geweest.
Ik voel me de laatste tijd (sinds het begin van het schooljaar of zelfs enkele dagen eerder) hondsmoe. Ik denk eraan me eens helemaal te laten controleren, maar dat zou ik liefst bij m'n eigen huisdokter in Hasselt laten doen. Dit is niet meer normaal. Mijn huidskleur varieert van bleek naar bleker, gecombineerd met donkere wallen. Gelukkig dat ze me niet anders kennen, de kinderen van m'n klas(sen), anders zouden ze gillend weglopen als ze me 's morgens zien aansjoffelen.
Gisteren was het weer zo ver en nu had ik het 'geluk' er een licht bonkende hoofdpijn bovenop te hebben, zo tussen m'n ogen, tot in m'n neus. Na het eten werd het erger en kon ik zelfs niet meer slapen (dé remedie tegen hoofdpijn). Een pilletje hielp al niet meer... dus... migraine. Ik heb dat niet vaak, maar als ik het heb, dan is het serieus en altijd met overgeven. En lap, effe later was het dus zover... geen stoppen aan, tot alles eruit was. Een keer of tien heb ik boven de pot gehangen. En dan te bedenken dat ik wilde besparen op het water. :)

Nu, na een nachtje slapen, is het beter, maar niet helemaal. Nog steeds zo'n sluimerende hoofdpijn die ik zodadelijk genadeloos ga afmaken met een Nurofennetje. Ik ben niet in form en ik moet nog zoveel doen.... strijken, poetsen... Misschien als ik héél zielig kijk naar m'n ventje, dat hij me wel een handje helpt. En anders... anders is het voor een andere keer. Nèh.

10:28 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.