23-09-07

't is alweer bijna gedaan, het weekend...

En ik had niet eens fatsoenlijk door dat het begonnen was...
Want na de clash van vrijdag was ik zaterdag toch nog een beetje een zombie. Wat hangen in de zetel en een dappere poging tot stofnemen, veel meer activiteit heb ik niet uit m'n lichaam kunnen knijpen. En toen ik appelsientjes wilde uitpersen, heb ik m'n pols ook nog eens geforceerd. Hoe zielig kan een mens op zaterdagavond zijn?

Vannacht levendig gedroomd dat ik zestien maanden zwanger was, én hoognodig moest bevallen (na 16 maanden mag het er wel eens van komen, nietwaar?). Ik zat te wachten bij de gyneacoloog, en in de wachtzaal zaten héél veel mannen die allemaal de beste plaatsen hadden ingenomen en het vertikten op te staan voor mij en mijn bolle buik. En net toen ik binnen geroepen werd, ging de wekker af voor Cé... Ik realiseer me nu dat ik hem heb proberen tegen te houden door te zeggen dat ik dringend moest bevallen, dus dat hij niet weg mocht gaan... :) Wat een onzin ik 's nachts al tegen die jongen heb uitgekraamd... Zo is hij al eens moeten opstaan om fanta te halen, omdat ik droomde dat ik op een zonnig terrasje zat en hij de ober was. Of die keer dat ik om 3u wilde opstaan om naar school te gaan en hij me moest tegenhouden of ik stond in pyjama op straat...
Voor de rest is alles in orde met m'n mentale gesteldheid.

Vanmorgen ben ik naar de markt gegaan. Da's echt superhandig zo markt op zondag! Visje gehaald, wat verse groenten en een paar meloenen. Op de terugweg zat de mevrouw er die er altijd zit... te bedelen. Ik geef niet graag geld, omdat ik niet wil investeren in één of andere verslaving, zo nutteloos. Dus heb ik haar een meloen gegeven. :)
Voila, m'n goede christendaad voor vandaag is ook alweer ingevuld.

En nu ben ik moe en ga ik effe rusten voor ik begin aan m'n huishouden. Eerlijk waar, werkende vrouwen die én kinderen hebben én een huishouden alleen runnen, die verdienen een reuzengroot standbeeld. Als we later groot zijn (en Cé veel centjes verdient), dan gaan we toch van die dienstencheques nemen om de strijk te laten doen. LOL Want aan strijken heeft bibi een broertje dood. Dat kunnen de twee manden die daar al van begin september staan bewijzen!

Maar soit... ik ga toch eens m'n moed bijeenschrapen en eraan beginnen. Stofzuiger, strijkplank en schoolwerk.... here I come!

12:11 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.