29-09-07

Mojo's "de laatste kans"

Gisteren heb ik nog een stapje gezet in de uitgaanswereld. In Mojo's, een Afrikaanse bar, hebben Amel en ik onze ogen de kost gegeven.
Er zijn zo van die (oudere of dikkere) vrouwen die wanhopig op zoek zijn naar mannelijke aandacht. Blijkbaar menen ze bij jonge zwarte jongens meer kans te maken, want gisteren (en blijkbaar wel vaker) was het aanbod aan wanhopige vrouwen érg groot.
Nu ben ik iemand die niet snel commentaar levert... Onschuldig   
Ik lieg! Ik hou van mensenkijken én snedige commentaren geven op mensen die we niet kennen, en gisteren waande ik me in het paradijs wat dat betreft. Op een gouden presenteerblaadje werden me de slachtoffers aangereikt.

Eerst was er de vrouw-van-middelbare-leeftijd die zowat met alle beschikbare kerels (die zowat haar zonen konden zijn) heeft staan schuren op de dansvloer. Schuren ja, of kronkelen... en dan nog niet eens op de maat! Ik bedoel maar! Dan toch tenmínste op de maat!
Enfin, ik kan het heel sappig maken, maar ik laat de gore details achterwege. Laten we het erop houden dat Amel en ik allebei gruwelden en 'dégoutant' riepen, elke keer als ze weer eens 'kronkelde' of als de soldaat (ne zatte van de SHAPE) naar haar kont graaide en niets vond, want ze was zo plat als een weke pannenkoek. Brrrr, degoutant!

Een ander achtbaar groepje was van fameuze omvang. De reputatie van de zwarten in het achterhoofd - they love them big - dachten ze waarschijnlijk raak te schieten in Mojo's schietkraam. Dat zwarten van volle vrouwen houden, tja da's een gegeven. Maar geblondeerde vrouwen, met een volumeloos kapsel van de jaren 90 (remember de gefriseerde froufrou!) en meer oogschaduw op hun oogleden dan ik heb in m'n hele makeuptasje, zijn niet mooi. Niet. Mooi.

Op een gegeven leeftijd moet je je er ook naar gedragen. En zo wanhopig naar een man zoeken, op zo'n zielige manier, is toch écht meelijwekkend... Een mens heeft zijn behoeftes... da's waar. Maar hopelijk toch ook een gevoel van eigenwaarde en zelfrespect?

Dochters, hou uw moeders thuis, zou ik zeggen!

16:40 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.