12-10-07

 

Gisteren was m'n overmoedige zelf in een sportieve en gemotiveerde bui. Na twee dagen Spaanse spetter te hebben gehad - hét bewijs dat ik het sch*t krijg van alle stress op school - was ik donderdag in m'n nopjes. Een opstoot van onstuimige energie, die ik in de kiem gesmoord heb met twee (2!) uur sport.
Op wolkjes - al zullen m'n airzooltjes van m'n Nikeslofkes hun rol gespeeld hebben - stapte ik kwiek naar de fitnesszaal. De step klaarleggen ging ook nog heel vlot. In m'n superhippe Pumabroek stond ik vlot te wezen zo voor m'n stepje, mezelf stiekem vergelijkend met de anderen.
Toen kwam Spierbundel binnen, die niet alleen zeer gespierd was - what's in a name - maar ook nog es zeer motorisch begaafd, maar spijtig genoeg niet over een zeer uitgebalanceerde 8-tellen choreografie beschikte, waardoor ik al gauw de tel kwijtraakte én dus ook m'n alom gekende gevoel voor ritme...
De stappen en combinatie armen-benen die hij me daar uit zijn verschillende spiergroepen schudde, hebben ervoor gezorgd dat ik op een gegeven moment niet meer wist wat rechts of links was, mijn benen bijgevolg alle kanten behalve de goede opzwierden en ik bijna (bijna!) met een spectaculaire boog van dat stepje duikelde. Sensatie ten spijt, heb ik me niet zomaar gewonnen gegeven aan de zwaartekracht.
Na drie kwartier cardio te hebben gedaan, hebben we onze buikspieren flink van Jetje gegeven! Ik geef toe dat ik af en toe vanonder m'n wimpertjes naar de klok geloerd heb! Maar het uur kwam dan toch tot zijn einde...
Cé kwam toen pas binnen, maar toch nog op tijd om me te kunnen uitlachen met de wilde blik in mijn ogen, mijn bijpassende rode wangen en het warrige kapsel dat m'n hele imago om zeep kon brengen, mocht ik er één hebben. En dan nog... zijn het niet de mensen, die zich zorgen maken om hun imago, degenen die er geen hebben? Ik geef u een minuutje om hier even bij stil te staan....Eeetttt voilà, back on track! De sportfoltering was nog niet op z'n einde. Uiteraard volledig uit vrije wil, ik heb in m'n vorige post al gewag gemaakt van mensen die niet compleet bij hun verstand zijn en dan domme dingen doen.... Hierbij reken ik mijzelve.
Aansluitend heb ik dus nog een uurtje gebodypumpt. Voor de beschrijving; zie vorige post! Het was minder belastend dan de eerste keer vond ik, behalve voor de spieren die ik het voorgaande uur zonodig had moeten molesteren.
Toen de les gedaan was, had ik enorm veel honger! Met m'n laatste krachtinspanning heb ik weerstaan aan de lokroep van m'n beste vrienden, de frietjes, en ben ik thuis tomatensoep met balletjes gaan eten, die ik helemaal niet lekker vond, wat weer voordelig is, want dan is het risico dat ik me overeet erg miniem.

Ik ga jullie laten! Geniet van het weekend, ik zal dat alvast doen!

Bizzzzzzzzzzzz

17:54 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.