18-10-07

big plans

Het moest er ooit eens van komen...

Fiebi goes Africa!!!!

De plannen nemen stilaan meer vorm aan, de voorbereidingen (en die zijn er!!) zijn gestart. Want we gaan niet zomaar eventjes naar Afrika, neen mensen, wij hebben ... een missie!

Lijstjes dat ik al gemaakt heb! Ik kan er een boek mee vullen, eindeloze lijstjes met vragen en opmerkingen en dingen-nog-te-doen's... Ik verlies er mijn hoofd nog eens bij... Wat er allemaal bij kijken komt!

Eerst en vooral zijn er mijn persoonlijke voorbereidingen: griezelgriezel op voorhand bij de gedachte aan alle dikke spuiten die ik zal moeten laten steken!
Dankzij de zeer geachte Dokter M - tevens mijn 'ex' buurman - zal ik niet alleen de juiste spuiten laten zetten (zeer belangrijk!), maar dit ook nog eens bijna helemaal gratis!!!!!!! De mensen die zo'n reeks inentingen al ondergaan hebben, weten dat dit een prijzig spelletje is, dus mijn dankbaarheid kent haast geen grenzen. Lang leve Dokter M!! En lang leve de staaltjes!! 

Nu hoor ik jullie al denken, welke missie heeft die Fiebi toch? Wel... degenen die me goed kennen, zijn reeds op de hoogte, de anderen zullen nog een tijdje moeten wachten. Eerst zien of het haalbaar is en als alles oké is, zal ik het hier wel aan de grote klok hangen.
Mensen die hun nieuwsgierigheid amper kunnen bedwingen en absoluut willen weten welke snode plannen ik smeed, kunnen altijd op een originele manier (jawel, ik waag toch nog een poging tot activatie van jullie creatieve brein) een poging wagen mij deze missie te ontfrutselen.

Ik ga nu een ommeletje bakken, want ik heb honger. Logisch dat je dan eet, want als je niet eet, dan krijg je meer honger en dan moet je meer ommeletjes bakken en ik heb maar twee eitjes meer! Dus nu is het moment voor de honger de spuigaten uitloopt en ik grote kosten moet maken.

Mijn lodderig oog heeft bovendien scherp opgemerkt dat de Franse gemeenschap dik profiteert van mijn Vlaamsche ijver en werklust: ik heb zomaar eventjes bijna 200 euro minder salaris gekregen (en dat drie weken te laat! - er dreigt een staking der Hasseltse juffen in Montoise scholen!!)

Wees gegroet!

11:46 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik wil eens gokken Volgens mij ga je een tijdje les geven in een afrikaans schooltje!

Is het juist?

Gepost door: Tom | 18-10-07

wrong guess cousin we gaan maar een maandje... in augustus, dan zijn zelfs daar de scholen dicht. :)

Gepost door: Fiebi | 18-10-07

De commentaren zijn gesloten.