03-11-07

 

Ik ben in Hasselt geweest, en dat was leuk.
Veel dingen doen op weinig tijd. Een mens wordt op die manier nog timemanagementkampioen.
Garnaalkroketten eten met Cupie en vriendin (mmmm), secretshoppen met Patje (eindigde op een restyling), familiebezoekjes: Nonke Cel en tante Rita (en de schoenen) - nichtje Maud (en de ouders) - papa en Inge - Maxiempje (en zijn schaterlach), vriendenklap met Lil' Lin (die met een paar botten aan de haal is gegaan), tandartsbezoekje (géén gaatjes), prikje tegen hepatitis (niet gehuild) en shoppen met mama (zooooo'n ogen bij de prijs van een jas!)...
Tussendoor de Humo's van afgelopen weken doorlezen, Vlaamse televisie kijken (The Block!), de was doen, wakker worden met een brakke rug (verdomde matras!) en veel (heel veel) bellen naar het thuisfront (lees: Cé).

Als het dan tijd is om terug te gaan naar Mons, moet het ook snel gaan. Geen getettel noch getreuzel, hup de spullen in de koffer en weg! En dan kies je toch zeker niet het slechtste moment om te vertrekken en beland je midden in een file... Lap, dan maar meebrullen met m'n nieuwe (zelfgebrande, dus illegale) CD en daardoor andere mensen de slappe lach bezorgen. Iemand moet het doen. Mensen kijken zo zuur in de auto. Of peuteren in hun neus.

Ik kwam thuis in een leeg huis en ik voelde me zelf ook leeg. Soms wordt het allemaal een beetje teveel. Ik doe het mezelf natuurlijk aan, wil alles op die paar dagen proppen, probeer iedereen én mezelf tevreden te stellen.
Cé kwam thuis en knuffelde me weer helemaal blij.

Eergisteren en gisteren wilde ik dan beginnen werken voor school, maar plots stond daar een vriendin voor m'n deur met een rugzak (wat zeg ik, een kóffer) vol problemen. Geluisterd tot m'n oortjes tuitten, gepraat en voorzichtig geprobeerd goede raad te geven. Zo delicaat. Gisteren stond haar echtgenoot er om met mij te praten. 's Avonds het meisje opnieuw... Wat een situatie, een beetje triest... Het was allemaal zo mooi en nu lijkt het uitzichtloos.

Vandaag liggen m'n schriftjes er nog steeds zoals ze er lagen.

14:10 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.