03-12-07

Lap zeg!

Nu ben ik toch zeker niet zélf nummer 2000! *grinnik* Ik ben nochtans niet speciaal vaker naar m'n eigen blog gaan surfen - hoe stom zou dát niet zijn, zeg?

Ter verpozing voor jullie zal ik m'n hersenen even kraken en aan de hand van een paar spreekwoorden een paar dingen neerpennen die ik vandaag beseft heb:

- De tijd gaat snel, gebruik hem wel. Nog amper drie weken en 't is alweer Kerstvakantie. Dan ga ik naar Londen op familiebezoek en voor de rest ga ik genieten en vooral proberen te vergeten dat het maar twee weken is en dat ik nadien terug naar school moet.

- Wie geeft wat hij heeft, is waard dat hij leeft. December... cadeautjesmaand! Maximetje wordt één jaar, Kerst, Ceetje wordt er 28, nieuwjaar... En dan mag ik m'n vette overschrijving aan de belastingsdienst niet vergeten!

- De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Overmorgen is het Sinterklaas! Als ik niet braaf ben geweest, dan word ik toch gestraft, hè Zwarte Piet? ;) Pleaaaassseee?

- Wie zoekt, die vindt. Ik ben iets kwijt, iets redelijk belangrijks... 't Kan een fameuze impact hebben op m'n leven. Ik vrees echter dat ik het niet meer zal vinden, hoe hard ik ook zoek... Patje knows what I'm talking about, dontcha gurl?

- Op ieder potje past een dekseltje. Bij het horen van mijn friendinnetjes wilde toekomstplannen, overviel me een vredig gevoel: iedereen heeft wel ergens een soulmate rondhotsen, je moet hem alleen weten te lokaliseren (wat dankzij internet een pak makkelijker gaat dezer dagen). Patje knows again what I'm talking about. :)

- Een nee heb je, een ja kan je krijgen. Helaas voor Leterme bleef het bij de nee... In Wallonië moeten ze er toch een beetje mee lachen, Leterme en vooral NVA die met hun felle verkiezingsbeloften zichzelf eigenlijk de das omgedaan hebben. Mme NON is géén katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dat zullen ze wel geweten hebben, die Vlaamsche machopolitiekers. Heb je er trouwens al op gelet dat die Dewever nauwelijks met zijn ogen knippert als hij praat? Creapy.

- Een ouwe bok lust wel een groen blaadje. Aan de meneer die plots tegen me begon te praten op Skype: "Nee, m'n buik is niet lekker plat, ook al heb ik nog geen kindjes - Cé noemt het liefkozend een mommytummy - en néé, ik wil dat niet laten controleren! Ik heb zelf een spiegel thuis, dank u wel." Viezerik!

- Iemand onder z'n duiven schieten gecombineerd met vrienden kies je, familie heb je. Dat wordt dan: gekozen vrienden schieten onder je duiven. Eén goede raad aan goedmenende vrouwspersonen met het hart op de tong: verklap nooit ofter nooit uw superoriginele babynaam aan iemand die al zwanger is én bovendien hard op zoek naar namen! De kans is zeer groot dat de door hormonen geteisterde vriendin al haar savoir vivre vergeet en uw naam schaamteloos inpikt! (Scheelt natuurlijk weer een cadeautje: een kaartje met een vinnige boodschap volstaat: Bij deze koop ik u geen cadeautje meer, aangezien ik u mijn naam, volledig buiten mijn wil, reeds geschonken heb. Eat that, namenpikster!)

- Eind goed, al goed. Dit was het weer voor vandaag!

 

Gegroet!

 

16:41 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.