12-12-07

short cuts

- Wachten. Dan duurt de tijd lang... deze week weet ik het... Wat? Dat vertel ik later wel. Misschien.

- Intussen heb ik weer een geslaagd kookexperiment achter de kiezen en wil ik jullie daarmee verheugen. Snel klaar én lekker. Mmm.

Dit heb je nodig:
- patatjes
- 1 courgette (in fijne blokjes of reepjes gesneden)
- 1 rode paprika (in fijne reepjes gesneden)
- 2 teentjes look (geperst)
- 1,5 dl kippenbouillon
- zonnebloemolie
- verse basilicum
- feta
- vlees naar keuze

Dit moet je doen:
- schil de aardappeltjes, snijd ze al in schijfjes en kook ze.
- verwarm wat zonnebloemolie in een (wok)pan en bak de aardappelschijfjes hierin goudbruin.
- voeg de geperste look en de fijngesneden paprikareepjes en laat ongeveer 5 minuutjes meebakken
- voeg de courgette toe en laat 5 minuten meebakken
- giet de bouillon erbij en laat koken tot het vocht weg is
- vergeet niet te roeren en te kruiden!

- intussen bent u natuurlijk het vlees aan't braden

- net voor het opdienen voegt u fetablokjes toe én de basilicumblaadjes

SMAKELIJK!

 

 

17:46 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

allé Sofie, het wachten is beloond!! ;-)

Gepost door: Isabelle | 17-12-07

De commentaren zijn gesloten.