19-12-07

lang, langer, langst

Als je ergens op wacht, kruipt de tijd trager voorbij dan een slak die de weg kwijt is en twijfelt of ze het nu al dan niet zal vragen... Ik heb gewacht en het duurde lang. Maar bon. Zoals men zegt: "Het was het wachten waard."

Intussen sleur ik mij de laatste dagen door... M'n oogleden zijn zwaar, 'k heb het gevoel dat m'n ogen steeds half geloken zijn, wat een dom zicht zal zijn... De kunstmatig vrolijke kerstliedjes komen me zodanig m'n oren uit dat ik al braakneigingen krijg als ik belletjes hoor rinkelen of een rendier hoor snuiven. Gelukkig zijn hier geen rendieren, anders hadden we een probleem.
De kinderen echter krijgen er maar niet genoeg van en smeken me als het ware om nog eens te zingen. En nog een keer. En nog een keer... Ik moet zeggen dat ze het heel goed doen, hoewel ik van een paar wel de slappe lach krijg. Je moet het maar kunnen: compleet uit de maat bewegen (ik heb het opgegeven dat ze mee de maat kloppen... dat was een fiasco) en klanken uit je keel persen die in de verste verte niet trekken op de bewuste woorden... Aan enthousiasme geen gebrek, dus ik laat hen maar in de waan dat ze de nieuwe Super Star zijn.

Nog twee dagen!

Twee

dagen

...

Ik sleep me voort...

20:01 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wees blij want nog 2 dagen en ik moet 2 weken lang een tandje bij steken op het werk. Denk dus eens aan mij als je in Londen aan het vieren en genieten bent;-)
Groetjes en hele rustige ontspannende feestdagen gewenst!

Gepost door: Breeg | 20-12-07

De commentaren zijn gesloten.