24-01-08

time out

Nu is het alweer lang geleden dat ik nog iets gepost heb, maar da's te wijten aan m'n algemene gezondheidstoestand, die nogal aan de slappe kant is.
Zwanger zijn is géén ziekte, zo hoor ik hier toch wel een paar keer door het huis galmen... maar maak dat maar iemand anders wijs! Vanaf de eerste januari - van goede voornemens gesproken - is de misselijkheid toegeslagen en daarmee het braken... Toch gemiddeld zo'n 5 keer per dag hang ik met m'n hoofd boven de pot.
Twee weken ziekenverlof had ik (met tegenzin) van m'n Waalse gyneacoloog gekregen... En die hebben me deugd gedaan. Want de enige manier om me iets of wat fatsoenlijk te voelen is slapen...
Maandag ben ik dan naar de gyneacoloog in Hasselt gegaan (wat een verschil met die van Wallonië!!) en de baby gaat goed! In tegenstelling tot de mama, want dinsdag op school heb ik zomaar eventjes 3 keer overgegeven en woensdag was het helemaal om zeep... Om 4u 's morgens al wakker om alles uit m'n lijf te spuwen en daarna om de 10 minuten... Groenwit kwam ik aan op school, waar het niet beter ging... Ik ben dan ook weer naar huis gegaan en m'n bed in gekropen. Beetje koorts gemaakt en alles wat ik ook maar at of dronk (zelfs sabbelen op een nat washandje) kwam er meteen weer uit. Plezant is anders...
Vandaag is de dokter geweest: een angine!
Intussen loopt Cé de apotheker plat en herziet hij stilletjes toch zijn mening: misschien is zwanger zijn wél een ziekte... Hij heeft in elk geval al gezegd dat hij me geen tweede keer zwanger zal maken en dat ik dus maar moet zorgen dat het een jongetje is. :)
Voila, bij deze een korte update. Nu kruip ik weer de zetel in, onder m'n dekentje en doe ik wat het beste kan dezer dagen; slapen!

Greetz!

 

 

17:39 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.