08-02-08

it's my life

Ik heb de indruk dat ik zo'n beetje leef van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie. Ik geniet ook van het werken, vooral als ik de vooruitgang merk van m'n kindjes, maar toch... Ik kan écht uitkijken naar weer een vakantie waarin ik naar huis kan voor een paar dagen. Want Hasselt blijft toch m'n thuis. Het is niet de stad op zich, maar m'n familie, m'n vrienden, m'n verleden... Dat is wat een plek tot je thuis maakt.
Daar sta ik overigens wel een beetje van te kijken, want ik dacht dat ik niet zo honkvast was, ik dacht dat ik wel effe in een andere stad zou aarden alsof het niets was en Hasselt stilaan op de achtergrond zou schuiven, als een mooie herinnering aan een hoofdstuk uit m'n leven. Pas op ... Ik ààrd wel in Mons, maar het is met losse wortels, wortels die zonder problemen kunnen uitgetrokken worden en verpot in nieuwe, verse aarde, liefst dicht in de buurt van Hasselt.
Waarschijnlijk komt dat voor een groot deel ook door m'n eigen ingesteldheid toen ik hier ben komen wonen: het is maar voor effe! Een paar jaar... En ik voel dat het einde van dat 'effe' eraan komt, nog 4 maanden en mijn tijd hier zit erop.

En dus begin ik stilaan uit te kijken naar een nieuw stekje voor ons gezinnetje, ergens in de buurt van Hasselt. En eergisteren ben ik een pareltje van een appartement gaan bekijken, echt de max! Alles was ideaal... alles, behalve de prijs: die lag een héél stuk boven m'n budget... Back to reality, ik vind wel iets anders...

Intussen vordert de zwangerschap beetje bij beetje. Naast een gezicht dat blijkbaar verandert (volgens cousin G en friend A), zou je kunnen denken dat ik teveel gegeten heb, wat dus niet zo is, laat daar geen misverstand over bestaan! Ik ben nu bijna 12 weken ver en de baby houdt zich blijkbaar redelijk aan de afspraken: de misselijkheid is héél wat verminderd! Mama is content, ma puce!

Over een maandje zou ik kunnen weten of het een manneke of een wijfke (quote cousin SV) is!! Spannend!!

 

 

12:24 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.