20-04-08

ik word oud!

Gisteren heb ik een enorm ingrijpende beslissing genomen! Na 5 jaar lief en leed gedeeld te hebben met Xtine, heb ik haar Te Koop gezet. Ik moet bekennen dat het me toch iets doet... Het is écht met veel spijt in het hart dat ik haar wegdoe, maar na een verloren gevecht tussen haar en mij met de maxicosi, heb ik knopen door moeten hakken... Xtine is niet de meest familiale wagen... integendeel, ze is echt een voituurke voor jong gasten die houden van een pittig moteurke en boenkende boxen. Like I used to be... Oh zwijmel bij de herinneringen aan Mondial!
Maar nu, met dat kleintje op komst, zijn er andere prioriteiten: een grote koffer bijvoorbeeld, of isofix, of airbags die langs alle kanten kunnen openspringen.

Zoals dat gewoonlijk gaat bij mij, ben ik in een impulsieve bui op zoektocht gegaan naar de Geschikte Wagen. Bij Seat konden ze me de familiewagen van het jaar aanbieden: de Altea XL. Best sportief wagentje, met een zee aan kofferruimte en een heel arsenaal aan opties. Prijsje opgemaakt en Bibi kon op vergelijkingstocht.
Uiteindelijk is het een strijd tussen de Scénic en de Altea XL geworden, waarbij na een verbeterd voorstel van Seat, het pleit door hen gewonnen werd.
Tijdens een testrit voelde ik me wel oud... oftewel 'volwassen'. Na m'n Marinacar bij uitstek reed ik ineens rond met de familiewagen van het jaar... als dat geen aanpassing vergt, dan weet ik het ook niet meer.

Hopelijk vind ik snel een koper voor m'n Ibizaatje... Ze staat te blinken op hebbes en hier in de straat met van die doordewetverbodentekoopaanplakbiljetten.

19:10 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hoi Fiebs, zet je beste vriendin ook te koop op Kapaza, veel meer kans dan op hebbes!

Gepost door: Isabelle | 20-04-08

De commentaren zijn gesloten.