17-05-08

updaaaaaaaaaaate

't Is weer lang geleden, maar op één of andere manier lijk ik de laatste weken of weinig inspiratie te hebben of weinig tijd of een combinatie van deze twee.
Intussen is Xtine verkocht. Voor ik afscheid van haar heb genomen, hebben Cé en ik nog een tochtje naar de zee gemaakt - dat weekend dat het zooo mooi weer was. De bedoeling was om naar Nieuwpoort te trekken, gezien we het er de eerste keer zo tof vonden. Bibi dacht dat ze de weg zonder problemen zou weten, zonder hulp van Mappy, maar dat was dus mis gedacht en we zijn dus uiteindelijk in Zeebrugge beland. :) Maar ons doel was te genieten van de zon en de zee en zand tussen onze tenen, en dat is heel goed gelukt. Dus no complaints!
Vorige week vrijdag heb ik dan m'n nieuwe auto gehaald en m'n oude autootje overgedragen aan haar nieuwe eigenaren. Ik moet zeggen dat het afscheidbehoorlijk meeviel, gezien er iets nieuws stond te blinken op de oprit. Ik ben supertevreden!!!!
De suikerbonen zijn intussen ook gekozen én meteen ook maar geprepareerd, het kaartje moet nog gekozen worden. Er ontbreken ons enkele belangrijke details om dat kaartje af te werken: zoals de naam. Geen flauw idee meer hoe we onze babbie gaan noemen... alles lijkt ineens zo banaal... Maar we hebben nog drie maanden, dus eassyyyyyy.
Verder tel ik de dagen af tot ik mag verhuizen! Ik zou het liefst van al nu al beginnen pakken, maar dan wordt het nogal moeilijk leven hier. :) Nog efkes, Fiebi!!!! Hold your horses.

Wat betreft m'n babbie: die groeit als kool en beweegt enorm! Hij reageert ook heel goed op aanrakingen, dus de papa heeft al veel van zijn kleintje kunnen genieten. Volgende week woensdag nog es op controle, hopelijk is alles goed. Tot nu toe ben ik 3 kilo bijgekomen en ik moet zeggen dat ik daar niet rouwig om ben! Houden zo!! Ben ook nieuwe kleren gaan kopen gisteren: alles in een gewone winkel, alleen in een grote maat. :) Qua elegantie gaat het er niet op vooruit, al moet ik niet klagen, maar ik draag alles naar voren, dus het valt nog heel goed mee.
 

Poepie, ik ben superbenieuwd om je te zien! Hopelijk heb je ook iets van je mama eh... en niet alleen het karakter LOL.

14:45 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.