23-05-08

 

Lap zeg, het is al zover gekomen dat ik lyrisch doe over  wriemelende foetussen in de maagstreek en zure oprispingen - die ik overigens nog niet heb, maat het gedacht alleen al brengt me in hogere sferen.
Er overkomen me tegenwoordig geen spannende dingen meer, mijn leven als zwanger wezen blijft beperkt tot dingen als kraamgeld en oma's geschenk in orde brengen, suikerbonen kiezen, namenlijsten afscrollen (ah ja, want alles is www tegenwoordig) en verrukte kreetjes slaken als Mijn Alienetje weer bewogen heeft. Ik mag het trouwens zo niet noemen van Cé, volgens hem heeft het helemaal niets van een alien, maar wat weet een man daar nu van? Geloof me nu maar, als er ineens vanalles wriemelt in je buik en je ziet plots vreemde onderhuidse opbollingen, dan voelt dat zeer buitenaards aan. Maar soit, ik mag het geen Alien noemen, zelfs niet als ik dat liefkozend doe. Dus doe ik het alleen achter zijn rug.
Ik weet eigenlijk niet of ik wel graag zwanger ben... is dat raar om toe te geven? Ik vind het wel leuk te weten dat ik binnenkort een boeleke zal hebben, maar eelijk waar: een adoptie lijkt me net zo leuk! Of een ooievaar die een bundeltje dropt ofzo... Al dat gedoe! Eerst 4 maanden kotsmisselijk geweest, haar dat met bosjes uitvalt, pukkeltjes die op de gekste plekken verschijnen... En nu begin ik langs alle kanten uit te dijen - en ik mag niet eens klagen want tot nog toe ben ik nog geen 4 kilo bijgekomen op bijna 27 weken tijd.
Ik vind het wél leuk om m'n kindje te voelen bewegen en ik staar met verbazing en bewondering naar m'n lichaam: hoe het zich klaarmaakt om te 'werpen'. Ik vind mezelf wel een natuurlijk superwezen, waarvoor mannen een immens respect voor horen te hebben, maar dat vond ik daarvoor ook al, alleen heb ik nu keiharde bewijzen waarmee ik eeuwig en altijd de strijd zal kunnen winnen.
Maar negen maanden is wel lang hoor!! En dan straks de bevalling, ik durf er niet aan denken!!! Ik hoop dat ik er met één kuchje vanaf ben, én ik hoop serieus dat m'n vrouwelijke rondingen ook een nut hebben en niet alleen voor de schoonheid (uhum) dienen. Laat het er maar uit floepen!
Nog 90 dagen, mensen. Time flows...

16:09 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.