04-06-08

 

'k Was zo'n beetje m'n zwangerschapskalender aan't bijwerken en plotsklaps besefte ik dat ik over 3 pagina's (= 3 maanden) hoogstwaarschijnlijk met een roodaangelopen gezicht, waarin purperen aderen zichtbaar worden en kleine bloedvaatjes knappen als ware het van die blaasjes in die plastic verpakking die je zo lekker kan doen knisperen, lig te puffen en te persen en te zweten en te kreunen en te...
En zomaar ineens vind ik dat dat magische moment minder magisch lijkt en bovendien véél te snel, vééééél te snel, naderbij komt. Ik ben er nog niet klaar voor, dat dat piepke maar effe blijft zitten nog, misschien sméék ik op't eind dat het er uitkomt. Alleen hoop ik dat ik met één bescheiden kuchje ervan af ben.

Verder heb ik net alle examens afgewerkt: voor 3 klassen... ik heb zo'n 3 uur aan elk examen gewerkt, want het is er één van alle lessen van het hele jaar. Als elke leerling nu ook toch zo'n drie uur zou leren voor mijn vak, dan zou ik écht de gelukkigste juf zijn van de hele wereld. Maar ik ben ook een realistische juf, dus hoop ik niet té hard. :)

Nog drie weken...

21:35 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.