17-07-08

35 weken

Nog vijf luttele weekjes ben ik verwijderd van de bevalling! Als de beeb in de buik het nog zolang uithoudt (hopelijk niet langer).
Vandaag op controle geweest en alles is picobello in orde. Gisteren had ik al het goede nieuws gekregen dat ik geen suiker heb, wat ik meteen gevierd heb met ne dikke ijscrème, en vandaag was het vervolg van de goednieuwskrant.
M'n gewichtstoename blijft braaf miniem: ik ben ten opzichte van vorige maand zelfs 1,2 kilo afgevallen en ben dus nu in het totaal slechts 4,6 kilo bijgekomen. Ideaal dus, want hoe minder ik aankom, hoe minder ik zal moeten verliezen achteraf. :)
Vanaf vandaag is het minder fijne onderzoekaspect begonnen, namelijk het interne... en ik wijd er niet over uit, maar leuk is anders. Tot de dokter vertelt dat Beeb al flink is ingedaald en dat ze het hoofdje heeft gevoeld (achteraf bekenden Cé en ik aan elkaar dat we hadden willen vragen of ze kon voelen of het veel haar heeft, maar we zagen net op tijd in dat het een stomme vraag was). Ik heb nauwelijks 1 cm opening, dus voor dees week zal het nog niet zijn, mensen! Ik ben ook nog niet klaar in 't kopke om deze week al te bevallen, laat mij nog maar effe genieten van Beebindebuik...
Hebben jullie dat al gemerkt dat er immens veel zwangeren rondhotsen (of als ze zich zoals mij voortbewegen; rondwaggelen, -hobbelen...)? Ofwel let cé daar extra op, nu hij net zo'n geval naast zich lopen heeft, ofwel is Limburg weer goed op weg om de meest productieve provincie van België te worden! Hup Limburg hup!!!

Vinden jullie het erg dat ik een beetje (echt maar een klein beetje) blij ben met het slechte weer???

20:45 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Allez Als er iemand content is met het weer, dan is het toch niet helemaal voor niks dat we met heel ons landje in de regen zitten. :-) 't Is nog voor iets goed dus.

Enneuh, da's toch normaal dat je nu veel zwangeren ziet? Net als wanneer je een nieuwe auto hebt gekocht en je plots overal dat model auto ziet opduiken. :-) Maar 't is wel waar, mij valt het ook op. 't Ligt gewoon aan de leeftijd hoor. We komen vanzelf leeftijdsgenoten tegen, en 't is normaal dat daar veel zwangeren bij zijn en dat het opvalt, omdat we zelf die leeftijd hebben.

Gepost door: liza | 17-07-08

De commentaren zijn gesloten.