23-07-08

bevallen enzo

Het komt dichter en dichter.
En ik wilde dat ik kon zeggen dat ik met opgeheven hoofd en vooruitgestoken kin en strijdlustige blik in de ogen wacht op de Dag, maar helaas: ik moet u teleurstellen. Ik wacht met een bang hartje af wat nu in een laatste rechte lijn op me afstormt.
Ga ik het wel kunnen???
Mijn eerste zorg is: ga ik het wel herkennen als het zover is? Mezelf kennende ga ik vanaf een bepaald moment in àlles een teken zien dat het zover is, waarna ik m'n valiesje grijp en richting ziekenhuis snel, Celio met me meesleurend.
Ik zou het liefst zonder epidurale bevallen, niet omdat ik zo'n moedig mens ben at van pijn houdt of absoluut op een oer-manier wil bevallen, maar simpelweg omdat ik bang ben van de spuit. Wie weet schreeuw ik op een bepaald moment toch om zo'n prik, ik sluit niets uit, maar ons uitgangspunt is toch: zonder!
Celio is er nog niet uit of hij wel mee wil komen in de bevallingskamer. En ik weet dat ik hem niet zou mogen verplichten, vrije keuze enzo, maar daar ga ik toch wel stillekes m'n voeten aan vegen, want ik moet toch iemand zijn hand fijnpitsen zeker????

Nog 30 dagen.

DERTIG DAGEN!!!

 

12:03 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zeg tegen je Celio dat hij toch best op zijn tanden bijt en erbij blijft... het is echt een magisch moment dat hij zou missen!
Verder proberen er niet téveel over na te denken, je zal wel zien wat ervan komt ;-)
Ik wens je alvast een snelle en ultravlotte bevalling toe!

Gepost door: Breeg | 23-07-08

hoi Fiebs,

je wordt maar één keer in je leven voor de eerste keer papa en mama; van koppel verander je in gezin: zorg dat Cé erbij is, het is niet iets dat je nog eens kan overdoen.
Good luck!!

Gepost door: Isabelle en Alex | 24-07-08

Ook nog even dit Want bij deze heb ik je een Awardstokje toegekend, te vinden (met uitleg) op mijn blog.
Groetjes!

Gepost door: Breeg | 25-07-08

De commentaren zijn gesloten.