25-07-08

award stokje

Hellup! Ik ben nog een stokjesmaagd en weet dus niet goed wat gedaan, maar als de trouwe hond die ik uiteraard ben, ga ik kwispelend dit stokje halen bij Breeg en zal ik eens zien wat ik ermee aanvang.

Dus... ik moet mijn 7 favo blogjes opschrijven en uitleggen waarom.

Wel... om te beginnen lees ik niet vaak andere blogjes. De laatste weken heb ik nauwelijks tijd voor m'n eigen blog, laat staan om Blogland af te schuimen op zoek naar spetterend interessante blogs. Ik heb er dus niet eens 7 haha.

Maar soit: i'll give it a shot.

*god mens, ik ben gewoon een multilanguagewoman*

1. Lilith
Vraag me niet hoe ik op haar blog ben terechtgekomen, maar ik was meteen verkocht. :) Ze schrijft zoals ik zou willen schrijven, over onderwerpen waar ik van ze lange leven niet op zou komen en kan de meest alledaagse gebeurtenissen op zo'n manier schwung geven, dat het alledaagse ervan afbladert als de kalklaag op mijn met vocht doordrongen muur in de keuken.

2. Elle
'k Vond haar vroeger sprankelender en verfrissender in haar zoektocht naar een geschikt bedpretje, maar ze bekoort me nog steeds.

3. A Woman
M'n eerste ontdekking in Blogland, grappig en snedig, maar ook bij haar sluimert de verveling. Op den duur is het gewoon op?

4. Breeg
Ben eens gaan kijken bij hem nadat hij gereageerd had en ondanks immense tegenstellingen, herken ik van tijd tot tijd mezelf in zijn relaas. Ik hoop dat hij zijn maatje zal vinden.

5. Een man
Een tijdje terug was het interessanter: hoe een man kijkt naar zijn huwelijk dat langzaam de boot in gaat. Maar op één of andere manier ben ik de draad kwijtgeraakt haha.

God, Breeg... ik wilde dat ik wat beter dit stokje kon apporteren, maar bloggen is iets wat hopeloos achterop hinkelt tegenwoordig. Gelukkig dat ik geen haard heb thuis, want ik begin aardig op een vrouw aan de haard te trekken: blame it on the nesteldrang.

20:30 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*vereerd* :)

Gepost door: lilith | 27-07-08

Tuurlijk heb je nu andere prioriteiten! Maar tof dat je toch een top 5 wilde maken. Veel succes met de laatste maanden van je zwangerschap en ik wens je een pijnloze en snelle bevalling ;o)

Gepost door: Breeg | 28-07-08

maanden? 25 dagen zal je bedoelen :)

en lilith, ik ben slechts één van je vele bewonderaars. :)

Gepost door: fiebi | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.