01-08-08

wachten op godot

Nog 21 dagen. Eén-en-twintig dagen, die langzaam voorbij kabbelen, sudderend in de warme dagen die ons landje de laatste week rijk is (geweest). In andere omstandigheden zou je van mijn géén klachtje horen, geen verveeld zuchtje zou aan m'n lippen ontsnappen... Maar nu... puf ik mezelf de dag door.

Terwijl iedereen geniet van het heerlijke zomerzonnetje, kruip ik weg in de koelte van m'n verduisterde huiskamer... ik zweet al als ik m'n oogleden laat trillen - dus vermijd ik zelfs die minieme lichaamsbeweging. M'n lijf voelt klef aan en zelfs verkoelende douches brengen geen soelaas, want eenmaal vanonder de douche, wacht me die lamme warmte die m'n tenen doet opzwellen tot zwanworstjes (partyformaat).
Als ik een zwembad zou hebben, ik hing er een hele dag in. Maar ik heb geen zwembad, m'n koertje heeft niet de juiste afmetingen om er één te zetten... Anders... Kapermolen is geen optie meer, gewoon de idee dat ik me in een massa blingblingjongeren moet voortbewegen in mijn walvissige gedaante, maakt me moedeloos en depressief. Ik heb gelezen dat de gemoedstoestand van de mama invloed heeft op het ongeboren kind en ik wil m'n ongeboren kind nu al niet verbrodden, dus... Happy thoughts!! Happy thoughts!! Waar is die ijscrème??? dat ik mij hier es happy thoughts eet.
21 dagen nog.
En ik voel het al: de Afrikaanse mentaliteit zit er nu al in! Die Beeb komt vast en zeker te laat... Alle aanmoedigingen van de papa en de inspanningen van de mama ten spijt, zal BIB (beeb-in-buik) pas komen als die drie weken lang en breed verstreken zijn. I can feel it, tot in de partyworstjes.

13:55 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.