26-10-08

niet voor preutse lezers deel 2

Gisteren dacht ik nog bij mezelf: "Waarom maak ik me zo druk over designerpoentjes, terwijl ik bvb een borstvergroting of een neuscorrectie wél zou zien zitten?"

Waar ligt het verschil?
Is er wel een verschil?

Eigenlijk feitelijk is er géén verschil. Het zijn operaties die ertoe dienen iets mooier te maken - in jouw ogen dan.
Je kijkt teveel gefotoshopte reportages en je besluit: "Mmmm, m'n borsten zijn niet groot genoeg!" en bam! je laat er een zakje silliconen in proppen.
Je vriend kijkt teveel porno, jij kijkt mee (omdat het moet!) en je vraagt je af: "Is het wel normaal dat er bij mij iets tussen uit komt piepe?" en bam! knippen in die lippen.
Je kijkt teveel naar de omroepsters van VT4 en ziet al die grote witte ponytanden en besluit: "Ik zal nooit aan m'n tanden laten frutselen!" want wat zien die eruit!! Hoe gek moet je zijn om met zoooo'n kop rond te willen lopen!! Goh, hoe heet ze... die met haar klein lijfke, haar eeuwige extensions en haar ja... grote tanden... Ze is onlangs getrouwd met ne voetballer, de broer van die mulatte zangeres die nog heeft meegedaan aan Xfactor in de reeks na de reeks waar Natalia heeft gewonnen. Ann... denk ik. Ann Ennogiets. Ochja... never mind.

Waarom steiger ik bij de gedachte dat een vrouw haar knuffelflapjes laat bijwerken, maar staat een borstvergroting sinds jaar en dag op mijn watzouikooitnogwillenlatendoen-lijstje (net boven een neuscorrectie en drie plaatsen onder mijn absolute nummer 1, een vijfdaagse massagemarathon - waarbij ik de gemasseerde ben, uiteraard).
Waarom heb ik niets tegen De Drastische Ontbossing, waardoor een vrouw trouwens ineens wordt geconfronteerd met waterbenedenis? Ze zeggen dat schaamhaar geen functie heeft, maar misschien vergissen ze zich! Misschien is het ultieme doel van een flinke bos schaamhaar wel het verbergen van lillende lippen - bekroop u ook een rilling van afschuw bij deze beschrijving? ;)

Guy Metdemoeilijkeachternaam roept elke man op om de mooiste lebberlipjes (zijn woorden!!) te verkiezen. U kan ze gaan bewonderen op de site van Goedele (ge weet wel, die met haar kuttijdschrift). Of bent u al gaan gluren? Ik geef toe, ik heb er een slideshowke van gemaakt. Maar ik moet ook bekennen dat ik een beetje plaatsvervangende schaamte voelde en er niks moois aan vond. Ik zou dus geen goeie man zijn, of lesbienne. :)

Ik ben er dus nog niet uit. Of juist wel: ik vind dat je best trots op je poentje mag zijn, al is het helemaal niet mooi. :) Moet iets mooi zijn om er trots op te kunnen zijn???

19:36 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.