04-11-08

mijn gedacht!!

Gisteren heb ik naar Expeditie Robinson gekeken. Ik vind het echt geweldig!! ik zou er zélf aan deelnemen, mochten ze mij er voor vragen, want uit mezelf zou ik niet 'solliciteren'... Maar respect voor hen die eraan meedoen!!

De exeditie loopt nu op z'n einde en dus de finale komt in zicht. En dan komen de venijntjes bovendrijven. Zo is er het Drietal, drie gehaaide zakenmensen - vreselijke lui! Ze menen dat zij mogen beslissen wie al dan niet doorgaat naar de finale en smeden dan ook strategische complotten, waarna ze ontkennen dat te hebben gedaan.
Yin, Hans en Geert... die drie.
Yin is een mannenverslindster, maar wordt pissig als een ander haar dat etiket opkleeft.
Hans is een zelfingenomen manipulator, die letterlijk heeft gezegd dat hij de beste is...
Geert is de onzichtbare meeloper, hij waant zich veilig in het groepje van Drie en houdt zich dus compleet op de vlakte.
Die drie menen alleenrecht op de finale te hebben en stemmen één na één hun concurrenten weg. Ze maken er ook geen geheim van: fijntjes delen ze het nieuws aan hun volgende prooi mee: you'll be next!
Deze keer was het aan Hiu. Een drieëntwintig jarige Chinese die het had gewaagd Yin een mannenverslindster te noemen, dus. Foei foei, ze tekende met haar openhartigheid en eerlijkheid haar doodsvonnis. De volgende exit zou zij worden. Het Drietal moedigde haar aan nog een laatste keer dit en een laatste keer dat, want... zij zou eruit gaan. Da's een feit!
Maar dat was buiten Hiu gerekend, die haar eigen slimme strategische plannetje opzette met de andere outlaw Sharon. Dus toen het op stemmen tellen aankwam, bleek ineens dat niet Hiu, maar Geert - onzichtbare Geert - eruit lag!! Je moest de gezichten van de twee anderen zien, Yin en Hans. En Geert, die wist niet wat er gebeurde... Hij vond het laf van Hiu, waarom aanvaardde zij niet gewoon haar Lot? Waarom bedisselde ze een plannetje met Sharon om haar vel te redden? Dat was toch zo eerloos!!!!
Ik dacht bij mezelf: You go Hiu, laat ze maar een poepie ruiken! (want ze komt uit Holland en daar spreken ze zo) en ik dacht ook nog: In your face, you zelfingenomen Hans and kronkelende Yin!

Ik ben benieuwd naar de volgende afleveringen!

11:33 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.