30-12-08

slaan

Hij belde zijn zus. Of nee, omgekeerd, zij belde hem. Maar dat doet niet terzake in dit verhaal.
Hij zei doodleuk dat we ruzie hadden gemaakt. Dat ik boos was op hem.
Wat niet zo was, overigens.
Eén groot misverstand, allemaal rond dat stomme oudejaarsfeestje...

Afrikanen zijn niet zo goed in conflictsituaties. Ze pràten niet.
Daarom zijn er ook zo veel oorlogen op dat continent: wrevels worden niet uitgepraat, waardoor ze alleen maar groter worden en binnen de kortste keren schiet iedereen er in het rond.
Zo ver is het niet gekomen bij ons. Ik ben namelijk Europees en ik praat wel, en als hij niet wil luisteren, horen zal hij me toch, want ik heb een luide stem.
Maar eerst moeten er allemaal misverstanden ontstaan, waardoor de dingen gecompliceerder worden dan ze zijn.
Zoals nu.

En uiteindelijk... heb ik gebeld naar de Vriendinuitmons en heb ik gezegd dat ik dan toch zou komen. Omdat hij wil dat we gaan.
Achteraf zat ik erom te snotteren, omdat ik échtentechtig niet meer wil gaan en nu toch gedwongen ben m'n oudejaar met onbekenden te gaan vieren.
En toen heeft hij eindelijk geluisterd naar mij en het ergste is, dat hij me dus eigenlijk helemaal gelijk geeft en nu dus ook vindt dat het geen goed idee om op die manier met Thi oudejaar te vieren... Maar ik kan nu moeilijk toch nog gaan afzeggen...
Eerst wel, dan niet, dan weer wel en straks weer niet? Da's ook niet zo tof. Dus hoop ik hééééééél hard dat ik zo helemaal spontaan een acute griepaanval krijg met metershoge koorts en pijn in al m'n botten.
En ik kan met vreugde zeggen dat die pijnlijke botten er al zijn... maar uit schuldgevoel heeft m'n manneke me net een massage gegeven. En het deed deugd... Damn it!

14:10 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Griep Ik wens jou die griep niet, wel aan je mannetje. Dan moet je zowieso thuis blijven en kan jij hem eens lekker in de watten leggen.

;-)

Gepost door: ms | 30-12-08

De commentaren zijn gesloten.