02-01-09

ziek

Het wordt een traditie, maar het nieuwe jaar ga ik blijkbaar het liefst al maaginhoudteruggevend in.
Vorig jaar omdat er een klein scampi'tje een familypack hormonen door m'n lijf joeg, dit jaar hopelijk toch om een andere reden, zoals een ouderwetste stevige buikgriep. Dat ik 's nachts m'n intieme onderonsjes met de Pot heb gehad én dat ik koorts heb, spreken in het nadeel van een tweede zwangerschap. Juich ende jubel.
Hoe fijn ik het ook vind, zo'n klein mokkalatje, 't is niet de bedoeling dat er snel een tweede exemplaartje bijkomt. We hebben eerst nog andere plannen...

Maar de gespikkelde kop is terug! Ik keek vanmorgen - oké het liep tegen de middag aan, ik heb namelijk van de ganse nacht geen oog dichtgedaan, of het was om te vermijden dat ik oogcontact maakte met het voedsel dat ik die dag had verorberd. Ik keek dus in de spiegel en zag de spikkels als vanouds weer verspreid over m'n gezicht. Leuk.

Na deze schitterende start, kan het niet anders dan fameus goed gaan in het nieuwe jaar! Het begin is er, en dan spreek ik niet van m'n traditionele spuwpartijtje, maar van m'n man die (eindelijk) zijn intrede zal maken in het actieve leven der werkende mensch, en zo een geweldige last van m'n schouders zal nemen.
Ik blijf nog zeker een maand thuis, met m'n kleintje. Genieten van die laatste momenten van innig samenzijn... Vanaf maandag beginnen we eraan!

19:34 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Maar Fiebs toch wie wenst er nu dat ze griep gaat krijgen ? Je ziet nu wat ervan komt hè. Wensen komen soms uit alleen niet op het tijdstip dat je het wil. De wensfee had het ook heel erg druk zo tussen Kerst en Nieuwjaar snap je en nu is ze al haar achterstallige post aan het verwerken ;-))

Gepost door: annliesbet | 03-01-09

De commentaren zijn gesloten.