12-01-09

winterpret

Opwarming van de aarde? Dat gelooft toch geen mens meer? :) Het is verdikke nog nooit zo koud geweest!

Vorige week heb ik m'n schaatsen van onder het stof gehaald.
Ik heb m'n eigen schaatsen, gekocht in den tijd dat we nog met Belgische Franken betaalden. En als ik het me goed herinner kostten ze destijds 4000 Belgsiche Franken. Da's dus écht wel lang geleden, want den tijd dat ik nog 4000 Belgische Franken kon neertellen voor een hebbeding, da's... dat kan ik me zelfs niet meer herinneren.
Soit.
Ik heb toch maar schaatsen. En die kwamen me gisteren héél goed van pas, want gisteren zijn we gaan schaatsen op de vijver in Zonhoven.
En lol dat ik heb gehad! Vooral met mezelf, want ik heb ne techniek om stijl van achterover te vallen. Als ge al niet omvergemaaid zijt door mijn wild zwaaiende armen.
Da's niet gemakkelijk, zo recht blijven staan op ijs. En elegantie is aan mij niet eens besteed als ik gewoon op de aarde sta, dus moet niet vragen... In elk geval, mijn mama heeft toch goed kunnen lachen met mij. En de andere mensen ook, denk ik.
En ja! Ja, natuurlijk ben ik onderuitgegaan! Gelukkig niet direct toen ik dat ijs opstapte met m'n schaatsen... hoe debiel zou dat wel zijn! Maar gevallen ben ik, en nog serieus ook. Ik weet niet hoe, maar ik zit nu met een pijnlijke pols... een serieus pijnlijke pols. Als ik er nog maar over aai, dan kajiet ik al als een geslagen hond. En omdat ik dus constant wil tsjekken of het nog pijn doet, aai ik dus ook constant over m'n pols...
Mijn dochter oppakken is een zwaar en pijnlijk karwei geworden. En typen eigenlijk ook... maar ik verbijt dat. Ik ben een harde.

10:34 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik had er ook ik heb die weggegeven zo een zeven jaar geleden en sedert vorige week beklaag ik me dat. Niet omdat dat de persoon die ze kreeg ze niet mocht hebben, maar omdat ik er nu geen meer had/heb.

Ik zal maar overal de goeie kanten van bekijken zeker ? Ik ben dus niet gevallen bij 't schaatsen.

Oh zo !

;-)

Pols pijn ? Heel waarschijnlijk onbewust je hand proberen zetten bij 't vallen. Ik ben geen dokter maar soms helpt het wel om er gewoon een steuntje rond te doen.

Gepost door: ms | 12-01-09

De commentaren zijn gesloten.