14-02-09

Levensvragen. En zo.

Waarom verlies ik zoveel haar? Bij elke wasbeurt peuter ik nadien bossen haar uit het putteke... Ik zou er truien van kunnen weven, mocht ik de ambitie hebben mijn eigen truien van m'n eigen haar te weven én beschikken over een weefgetouw, wat dus niet het geval is.

En waarom, waarom zijn de haren die ik verlies nu nooit, maar dan ook nooit, de grijze exemplaren die staan te blinken op mijn hoofd? Nu moet ik die dus alsnog uittrekken, want zo van die zilveren blingdingesen vind ik echt maar niks voor een achtentwintigjarige.


Waarom geven ze antibiotica voor baby's in een zéér vloeibare substantie, die moet toegediend worden met behulp van het meest onpraktische lepeltje ooit?22:57 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Haarverlies Als het meer is dan de jaarlijkse rui wijst dat op een tekort, wat niet verwonderlijk zou zijn.

Bij de apotheker kan je specifiek voedingssupplement kopen voor je haar (nevenproduct van omnibionta, maar ik kan momenteel niet op de juiste naam komen. Dit is wel redelijk duur, maar vandaag zag ik in het kruidvat ook een potje staan dat voor haar en nagels was (maar dat heb ik nog niet geprobeerd). Dat van de apotheker werkt in elk geval wel.

Antibiotica kan je ook met een spuitje in het mondje spuiten (zonder naald wel te verstaan).

Gepost door: ms | 15-02-09

Haarverlies De mensen wisselen 10 keer van haar op een mensenleven. Maar bij stress (tot ca 3 mnd geleden) gaat dat sneller. Probeer wat te relaxen en het zal ophouden. na enige tijd uiteraard.

Gepost door: MELISSA | 15-02-09

Zwangerschap Ik hoor van veel vrouwen dat ze na hun eerste zwangerschap veel haar verloren. Een zwangerschap is dan ook een serieuze fysieke beproeving.

Gepost door: liza | 15-02-09

De commentaren zijn gesloten.