29-04-09

op kousenvoeten

... kom ik hier weer aangetrippeld.

Ik heb het drukker dan ooit, alsof m'n leven weer in gank is geschoten, van eerste naar vierde en soms wel vijfde versnelling.

* ik ben beginnen joggen. Na weken (maanden) zuchten tegen m'n spiegelbeeld, ben ik in m'n sportsloefen geschoten en ren ik me al bijna 1 maand rot op een Finse looppiste. Ik maak mezelf wijs dat ik het leuk vind, maar stiekum doe ik dat ook wel, toch als ik eenmaal aan't lopen ben...

* ik heb een tweede job! Ik moet er zelf een beetje beschaamd om lachen, maar ik ben tupperwareconsulente geworden. Gebeten door het enthousiasme waarmee een vriendin van mij haar uitleg deed vanachter de plastieken pottekes, ga ik het nu zelf eens proberen en we zien wel waar we uitkomen... Zondag is m'n eerste officiële demo... De zenuwen razen me reeds door de keel.


Tupperware is trouwens aan een serieuze revival bezig. Ik dacht dat het alleen maar pottekes waren, maar 't schijnt dus vanalles te zijn en handig! Handig! Ne mens krijgt er zin van om te beginnen koken. Ik toch. Ik heb nu in een handomdraai pannenkoekenbeslag gemaakt of frambozenijs.
Mmm iets zegt me dat dat toch niet zo gezond is voor m'n lijf dat ik dat nu zo snel kan maken...

Tupperware is very Amercan. De vergadering op zich is al een heel evenement. Met veel applaus en show en vooral veel gevoel voor drama... Deze week werd m'n manager gehuldigd. Onze unittafel stond te wankelen onder al het lekkers dat ze had meegepakt om haar consulentes te verwennen... Ik was net volop chips in m'n mond aan't proppen (ik had nog niks gegeten) toen ik werd aangekondigd als nieuwe consulent. Stond ik daar met m'n bakkes vol chips mijn applaus in ontvangst te nemen... Manman. *roloog*

 

Mijn leven gaat nu toch niet meer alleen draaien rond luiers en flesjes... Misschien heb ik van tijd toch wel leuke verhalen die ik wil delen met de Virtuele Wereld.

 

Alleen, wanneer ga ik nu nog tijd hebben??? :)

22:08 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Grijns en dat kan niet anders dan schoon verhaalkes voortbrengen hé.

Die grijns is niet om tupperware maar om je kousevoeten terugkeer.

Tupperware zijn effectief niet alleen pottekes, sterk en degelijk en ... maar dat moet jij zeggen.

;-)

Gepost door: ms | 29-04-09

Donderdag gaan er wellicht NOG herinneringen worden opgehaald...

Gepost door: jfk | 01-05-09

@jfk Mmm, gaat u ook aanwezig zijn (donderdag?)

Gepost door: fiebi | 06-05-09

Ik stuur een afgevaardigde...

Gepost door: jfk | 06-05-09

De commentaren zijn gesloten.