15-06-09

kruipertje

Het is zover!
Alles hoog!
Alles ver!
Alles dicht!
Alles weg!
Weg, uit de buurt van grijpgrage handjes die pletseplets aangekropen komen met een tempo waar ge soms steil van achterover zoudt vallen, moest ge u niet moeten reppen om iets levensgevaarlijk uit die pollekes te trekken. Want wat in de handjes komt, komt in het mondje. Zo gaat dat.
M&M kan kruipen en dat doet ze met enorm veel overgave. Soms racet ze schaterend door het huis, om plots muisstil halt te houden... en dan weet ge dat ze iets doet wat niet mag.
De nee's schallen door het huis, gevolgd door magniethoor!doedoe! en een opgestoken wijsvinger om extra kracht toe te voegen aan deze toch niet mis te verstane boodschap. Maar zij lacht haar twee tanden bloot, waarbij ze haar neus rimpelt en haar ogen samenperst en er zo ongelooflijk schattig uitziet, dat mijn gespeelde boosheid smelt als een waterijsje in een zomerzon op het middaguur. Het liefst van al zou ik haar dan willen opeten, maar ik weet uit ervaring dat liefdesbeten niet geapprecieerd worden. Niet.
Het is een schatje hoor, mijn Malse Mouche. Zo schattig en lief en koddig en koetsjiekoetsjie..., maar oh wee als ze iets niet mag: dan verandert ze in een BMM, een Boze Malse Mouche. Dan kan ze kwaad worden!! Zo kwaad dat ik ervan moet lachen, al is het met een beetje angst voor de toekomst in m'n achterhoofd. Want als ze op bijna 10 maanden al zo'n karaktertje etaleert, dan hou ik m'n hart vast voor de toekomst.

Intussen zijn er nog andere plannen gesmeed en worden die langzaamaan werkelijkheid. Allee langzaamaan... Binnen anderhalve maand - jawel! - zal mijn leven er gewoon helemaal anders uitzien!
Want dan, vertrekken wij naar Afrika!! We komen ook terug hoor... twee weken later al om precies te zijn. :) Maar - als alles meezit - kom ik terug met een tweede dochter!!
Het is dus spannend afwachten of de papiermolen in L'Afrique draait en hoe snel... En aan al de rest wil ik nog niet denken, want ik ga nu al dood van de zenuwen.

Will be continued.

16:45 Gepost door Fiebs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Vroeger ... was het toch gemakkelijker. Toen kwam de kinnekesboot tot in Antwerpen en nu moet je er zelf om gaan.

;-)

Gepost door: ms | 16-06-09

De commentaren zijn gesloten.